CASA ECO v1

Proiect Case Mania
Supr.: 
58mp
Pret: 
19700 €

     Am plecat in proiectarea acestei case de la posiblitatea de imprumut actuala a romanilor. La un cuplu cu un venit mediu de 2500-3000 ron pe luna se poate accesa un imprumut de aproximativ 30.000 euro. Am considerat ca suma de  30.000 euro ar fi una potrivita  pentru situatia de astazi: 20.000 euro constructia casei + 5000 euro terenul (250 mp x 20 euro mp -  sa nu spuna nimeni ca este prea putin teren pentru ca doar cine a locuit la casa stie cata treaba este in gradina si cat timp iti ia – deci este suficient) + 5000 euro fundatia plus utilitatile.

     Ca functional cuprinde:

  • camera de zi cu suprafata de 18.40 mp. Aceasta camera de zi poate fi compartimentata in zona de noapte cu pat si zona de depozitare, si zona de zi cu o canapea.
  • bucataria cu suprafata de 11.50 mp asigura atat zona de preparare cat si locul de luat masa.
  • holul insuprafata de 2.90mp are o zona de depozitare si face legatura intre toate functiunile inclusiv catre baia de 3.10 mp
  • terasa cu suprafata de 12.80mp este o continuare a camerei de zi si este suficienta pentru intalnirile cu prietenii.

     La cerere se pot amplasa terase si in lateralul bucatariei si a dormitorului (sau se pot executa de beneficiar ulterior).
     Totodata se poate prelungi casa la cererea clientului, pentru marirea dormitorului.

     Aceasta casa cu terenul aferent se preteaza foarte bine unui cuplu de tineri fara copii sau unui cuplu de pensionari care si-au dorit dintotdeauna o casa.

Vederi: 
Planuri: