Proiecte pentru case de lemn

     Proiectele pentru case de lemn sunt fara indoiala o modalitate de optimizare a costului dumneavoastra cu realizarea unei locuinte (costul constructiei este cu cel putin 40% mai mic decat pentru locuintele din zidarie).
      De asemenea prezinta un avantaj important din punct de vedere al timpului de executie, deoarece casele din lemn se construiesc mult mai repede decat o locuinta obisnuita, avand prinderi si finisaje uscate (45-120 de zile in functie de dimensiunile si complexitatea constructiei, din momentul efectuarii comenzii).
     Din punct de vedere estetic, casele din lemn nu ridica probleme deoarece ele pot fi pot fi atat cu acoperis normal cat si cu sarpanta.
      Casele din lemn au un atu important si datorita proprietatilor deosebite ale lemnului:

  • este un material cu un grad inalt de rezistenta in timp, fiind deasemenea regenerabil;
  • mentine umiditatea la un nivel optim, aerul din interior nefiind niciodata prea uscat sau prea umed. (deasemenea, odata cu pastrarea umiditatii in casa la un nivel optim, se mentine si temperatura; casele din lemn sunt recunoscute ca avand un sistem propriu de aer conditionat, sistem de aer conditionat Pur Natural si au un coeficient ridicat de izolare termica);
  • nu permite depunerea de praf, casele din lemn fiind recomandate persoanelor cu deficiente ale aparatului respirator sau persoanelor ce sufera de alergii (Lemnul este produs natural, foarte bine acceptat de organismul uman);
  • datorita modului de constructie (inclusiv fundatia este mai usoara) si a proprietatilor materialelor folosite (lemnul prin natura lui preia mult din orice vibratie), casele de lemn sunt foarte rezistente in cazul unor cutremure.

Pentru a va putea intocmi o oferta completa, va rugam sa ne contactati, precizandu-ne stadiul la care doriti sa va construim casa. Ne puteti contacta utilizand formularul de contact pe care il gasiti  AICI.