Fazele proiectarii

FAZELE PROIECTARII

        I. Date generale
        Proiectele cuprinse in portfoliul de lucrari de pe acest site au au rolul de a va face o imagine asupra tipului de arhitectura promovat de firma noastra.
         Proiectarea unei cladiri trebuie sa satisfaca o serie de exigente, cum sunt: cele functionale, estetice, economice, structurale, ecologice, de comportare in timp, de orientare cardinala, de viteza de executie si altele. Dumneavoastra, ca beneficiar, puteti avea o ierarhizare proprie a importantei acestor criterii, dar de cele mai multe ori veti fi in egala masura interesati de toate criteriile. Rolul arhitectului este sa imbine aceste tendinte, sa realizeze cel mai bun compromis intre acestea, in functie de accentul pus de client pe una sau mai multe dintre exigente.
        Un proiect de executie este format din urmatoarele specialitati: arhitectura, structura de rezistenta, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatie electrica, (cand este cazul si instalatii de aer conditionat) fiecare fiind intocmite de specialisti in domeniul respectiv. Noi va oferim toate componentele unui proiect de executie complet.