Tarife

Pentru  preturi actualizate va rugam sa cereti o oferta de pret prin formularul de contact

 

PROIECTUL (Proiect tehnic – PT)

 •  Include toate piesele (desenate si scrise, inclusiv listele cu cantitatile de materiale) necesare construirii casei (proiect de arhitectura, structura si instalatii termice, electrice si sanitare).
 • Pentru elaborarea proiectului s-a plecat de la premisa ca terenul este plat si liber de constructii, ca pamantul este bun de fundare si dimensiunile parcelei sunt suficiente pentru a satisface retragerile fata de limita impusa de prevederile legale in vigoare.
 • Proiectul poate fi livrat si in varianta in oglinda (in functie de forma terenului, de acces si de orientarea fata de punctele cardinale).

  DOCUMENTATIA TEHNICA PENTRU OBTINEREA AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE (DTAC)

 • Reprezinta completarea proiectului ce contine documentatia (piese scrise si desenate) ceruta de autoritatile locale in vederea eliberarii Autorizatiei de Construire: amplasarea pe teren, documentatiile necesare obtinerii avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism.
 • Datorita diversitatii terenurilor si a constragerilor specifice, aceasta documentatie trebuie sa fie individualizata pentru fiecare teren in parte.
 • Pentru elaborarea proiectului se pleaca de la premisa ca terenul este plat si liber de constructii, ca pamantul este bun de fundare iar dimensiunile parcelei sunt suficiente pentru a satisface retragerile impuse de prevederile legale in vigoare.
 • Pentru a putea elabora aceasta documentatie (DTAC) avem nevoie de copii dupa urmatoarele documente:
   -  Certificatul de Urbanism (se obtine de la Primaria localitatii respective);
   -  Actul de proprietate;
   -  Planuri cadastrale ale terenului, scara 1:500 si 1:2000;
   -  Studiul geotehnic.

  PROIECT PERSONALIZAT

 • Firma noastra a luat in calcul si eventuala necesitate de modificare a proiectului datorita formei si dimensiunilor parcelei, caracteristicilor terenului de fundare etc. Pentru a ne sprijini clientii am diferentiat modificarile in functie de amploarea acestora, dupa cum urmeaza:

   - Interventii posibile: repozitionarea sau modificarea dimensiunilor teraselor, modificari ale peretilor interiori fara a fi afectata structura de rezistenta, modificarea dimensiunilor sau a pozitiei golurilor etc.
   - in cazul in care modificarile sunt mai mari, dar se inscriu in anumite limite admisibile, pretul si termenul de livrare al proiectului se hotarasc de comun acord in urma unei discutii cu specialistii nostri.